Ελλάδα
Επικοινωνία | Global Site
Faranji: Το οδοιπορικό της X-photographer Χαράς Σκλήκα στην Αιθιοπία μέσα από μοναδικές εικόνες αποκλειστικά με Fujifilm εξοπλισμό

H Χαρά Σκλήκα, αγαπημένο μέλος της κοινότητας των X-photographers, μας καλεί να την ακολουθήσουμε, μέσα από υπέροχες εικόνες και μοναδικές εξιστορήσεις, στο οδοιπορικό της στην Αιθιοπία με το νέο της βιβλίο “Faranji”. Το βιβλίο έχει εκδοθεί στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα από την ίδια με την επιμέλεια του Κωστή Αντωνιάδη, φωτογράφος και ομότιμος καθηγητής των ΤΕΙ Αθηνών (Τμήμα Φωτογραφίας), ο οποίος σημειώνει χαρακτηριστικά: “Αυτό που κίνησε αρχικά το ενδιαφέρον μου στο βιβλίο FARANJI, ήταν η γενικότερη προσέγγιση της Χαράς Σκλήκα στο φωτογραφικό ταξίδι της στην Αιθιοπία. Ένα σύντομο ταξίδι, κι έπειτα ένα βιβλίο που δεν περιγράφει τόσο την Αιθιοπία όσο το ίδιο το ταξίδι. Εγχείρημα δύσκολο, ιδιαίτερα για ένα ταξίδι σε μια εξωτική χώρα…”.

Η πρώτη φυσική παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει  στις 8 Αυγούστου 2020, στην Αίθουσα Τέχνης «Αντί» στην είσοδο του Κάστρου της Αντιπάρου, την οποία θα προλογίσει ο Κωστής Αντωνιάδης στα πλαίσια των δράσεων του Διεθνούς Σωματείου Τέχνης και Φωτογραφίας Αντιπάρου.

© FUJIFILM Ελλάδα