Ελλάδα
Επικοινωνία | Global Site
Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Portraits διοργανώνει τo Calderone σε συνεργασία με την Fujifilm Hellas από 17 έως 19 Νοεμβρίου 2023 την δεύτερη για την φετινή χρονιά,

Open Call for exhibition

PORTRAITS

https://www.calderone.gr/open-call-for-exhibition-2/

To Calderone διοργανώνει από 17 έως 19 Νοεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Fujifilm Hellas, την δεύτερη για την φετινή χρονιά, έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Portraits και καλεί φωτογράφους ερασιτέχνες και επαγγελματίες να λάβουν μέρος, στέλνοντας υλικό μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2023 στο info@calderone.gr.

H έκθεση έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα καθώς θα δοθούν 4 μερικές υποτροφίες της τάξης των 250 ευρώ για την παρακολούθηση οποιουδήποτε course στο Calderone, και μια instax mini 11, οι υποτροφίες και η instax είναι χορηγία της Fujifilm Hellas

 

H επιτροπή που θα επιλέξει τις νικητήριες φωτογραφίες απαρτίζεται από:

  1. Θωμά Δασκαλάκη (φωτορεπόρτερ, μέλος του πρακτορείου NDP)
  2. Νίκο Αποστολόπουλο (αφυπηρετήσας Επίκουρος καθηγητής τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής)
  3. Γιάννη Μισουρίδη (Ντοκιμαντερίστα)
  4. Μαίρη Μαραγκουδάκη (σκηνοθέτις/ηθοποιός/καθηγήτρια υποκριτικής)
  5. Πέτρο Αγκοπιάν(πρόεδρος του Σεκάφ)
  6. Βαγγέλη Ψαθά (Υπεύθυνος πωλήσεων Τμήματος Επαγγελματικής ΦωτογραφίαςFujifilm Hellas)
  •  κάθε συμμετέχοντας μπορεί να στείλει με we transfer μέχρι 10 φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση 300dpi και διάσταση minimum 3000 pixel στην μεγαλύτερη πλευρά Από αυτές θα επιλεχθούν 5 εικόνες οι οποίες και θα τυπωθούν σε τυπογραφικό χαρτί VELVET 350gr, σε διάσταση 32x47 με λευκό πλαίσιο 0,5cm ή 1cm περιμετρικά της εικόνας. Στις φωτογραφίες θα πρέπει να αναγράφεται καθαρά το ονοματεπώνυμο σας (πχ Κώστας_Ρωμανίδης_01.jpeg), και στις 10 εικόνες max που θα αποστείλετε.
  •  Οι φωτογραφίες δεν διατίθενται προς πώληση από το calderone, αλλά είναι στην ευχέρια του κάθε συμμετέχοντα εάν θέλει να τις πουλήσει οπότε και ο ίδιος κανονίζει την τιμή, το Calderone σε αυτή την περίπτωση κρατάει ένα 20% της πώλησης, τις φωτογραφίες θα τις παραλαβετε με το τέλος της έκθεσης από το Calderone.

 Κόστος Συμμετοχής

  • 50 ευρώ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται το κόστος των εκτυπώσεων, το στήσιμο της έκθεσης και το promotion.
  •  Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου 2023, η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει από τους υπεύθυνους του Calderone και θα ειδοποιηθείτε με μήνυμα εάν έχετε επιλεχθεί και ποιες φωτογραφίες είναι αυτές που θα σας εκπροσωπήσουν.
  •  Έγκυρη θεωρείται μια συμμετοχή από την στιγμή που θα κατατεθούν τα χρήματα.
  •  Τα έργα με το πέρας της έκθεσης επιστρέφουν στους δημιουργούς.

 Τόπος Διεξαγωγής

O τόπος διεξαγωγής της έκθεσης είναι το Calderone και συγκεκριμένα στο φουαγιέ καθώς και στο pockettheater, ανάλογα με τους συμμετέχοντες.

© FUJIFILM Ελλάδα