Ελλάδα
Επικοινωνία | Global Site
Παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα της νέας mirrorless φωτογραφικής μηχανής μεσαίου Format  GFX 50R τκαθώς και της X-T3.

 

Η FUJIFILM HELLAS συμμετέχει ενεργά στα επαγγελματικά σεμινάρια της PWS, στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στην Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου (14:00-15:30) θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα mirrorless φωτογραφική μηχανή μεσαίου Format  GFX 50R της FujiFilm καθώς και η X-T3 από τον κ. Ευάγγελο Ψαθά εκ μέρους της Fujifilm Hellas.

Επίσης θα υπάρχει ενημέρωση για την παγκόσμια κοινότητα των Χ-photographers.

Ο καταξιωμένος Χ-photograper της FUJIFILM  Γιώργος Δελημόσης την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 (17:00-18:30) θα δείξει το φωτογραφικό του έργο πλαισιώνοντάς το με παλιά αλλά και πρόσφατα project του. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να συζητήσετε μαζί του πάνω σε τεχνικά θέματα, καθώς επίσης, και για την ιστορία που κρύβει κάθε φωτογραφία του.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει η δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε μηχανές και φακούς της σειράς Χ της Fujifilm καθώς και σύγχρονες εκτυπωτικές λύσεις.

© FUJIFILM Ελλάδα