Ελλάδα
Επικοινωνία | Global Site
Έκθεση των X-Photographers - Τεχνόπολη από τις 22-24 Φεβρουαρίου 2019

Η FUJIFILM HELLAS συμμετέχει ενεργά στην μεγάλη αναδρομική έκθεση του διαγωνισμού «Ο Εθνικός Κήπος…στις τέσσερις εποχές του χρόνου! που θα γίνει στην Τεχνόπολη της Αθήνας από τις 22-24 Φεβρουαρίου 2019 και από τις 12:00-21:00 στην αίθουσα «Δεξαμενές καθαρισμού».

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο (σε άλλο επίπεδο) ξεχωριστή έκθεση της κοινότητας των X-Photographers. Θα λάβουν μέρος σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι των Χ photographers παρουσιάζοντας δείγματα από την δουλειά τους.

Ταυτόχρονα θα μπορούν οι επισκέπτες να βλέπουν σε slide show παρουσιάσεις των συγκεκριμένων φωτογράφων καθώς και ολοκληρωμένα portfolio που εκείνοι θα επιλέξουν.

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου θα υπάρχουν και “live” παρουσιάσεις των X-photographers όπου οι επισκέπτες θα μπορούν διαδραστικά να συζητήσουν για το έργο και την έμπνευση τους.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει η δυνατότητα στους επισκέπτες να δούν από κοντά και να δοκιμάσουν μηχανές και φακούς της σειράς Χ της Fujifilm  καθώς και όλη την γκάμα των μηχανών άμεσης εκτύπωσης (INSTAX) που πολλοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν σε διάφορα events παρέχοντας επιπλέον υπηρεσίες στους τελικούς πελάτες τους.

Βασικοί “πρωταγωνιστές” της παρουσίασης θα είναι η νέα mirrorless φωτογραφική μηχανή μεσαίου Format  GFX 50R της FujiFilm καθώς και η X-T3.

Κορυφαία εκδήλωση της διοργάνωσης θα είναι η παρουσίαση για πρώτη φορά του νέου φωτογραφικού επαγγελματικού εκτυπωτή Frontier DE-100 μαζί με τα νέα προγράμματα διαχείρισης φωτογραφιών.

Πρόσκληση Εγκαινίων

© FUJIFILM Ελλάδα